top of page
KOE LAPIN METSÄMUSEO': Welcome

Haluatko lahjoittaa museolle?

Lapin Metsämuseon kokoelmia kartutetaan ottamalla vastaan museon toimialaan eli Lapin metsähistoriaan, savottoihin, uittoon ja metsänhoitoon liittyviä lahjoituksia tai tekemällä hankintoja noin muutaman esineen vuosivauhtia. Lahjoitukset voivat olla esineitä, valokuvia, arkistoaineistoa tai taloudellista avustusta. 

 

Kokoelma-asioita hoitaa Lapin maakuntamuseon amanuenssi Heidi Pelkonen. Jos haluat lahjoittaa museolle tai jos sinulla on kysymyksiä museon kokoelmiin liittyen, ota yhteyttä: heidi.pelkonen (at) rovaniemi.fi / 050 315 1481. Lahjoituksista tulee sopia aina etukäteen, eli ethän jätä lahjoitettavia tavaroita museon portille tai portaille.  

Lahjoituksia vastaanotettaessa täytetään lomake, jossa varmistetaan museon omistusoikeus esineisiin. Museo ei ota vastaan esineitä ”säilytykseen” ilman omistusoikeutta. Lahjoituksia vastaanotettaessa pyritään tallettamaan aineiston tausta- ja käyttötiedot. Huonokuntoisia ja täysin kontekstittomia (taustatiedottomia) lahjoituksia ei oteta museon kokoelmiin. Samaa esinettä, valokuvaa tai arkistoaineistoa ei pääsääntöisesti tallenneta useita kappaleita.

Lahjoitukset:

Lapin Metsämuseo - FI73 5640 0220 5597 15

Keräys museon ylläpitoon

Keräyksen järjestäjä: Lapin Metsämuseoyhdistys (0634700-5)

Keräysluvan nro: RA/2023/661

 

 

                                          82884

haluatkolahjoittaa.jpg
bottom of page