Haluatko järjestää tilaisuuden museossa? Lapin Metsämuseo tarjoaa uskomattomat puitteet järjestää niin muistorikkaita tilaisuuksia kuin kokouksiakin. Tutustu kohteisiin ja kysy lisää!

Virkatalo

Järjestä tilaisuutesi Virkatalon ainutlaatuisessa miljöössä. Tilaa 25 hengelle.

Ahmakuusikko

Ahmakuusikon puitteissa pidetyt tilaisuudet muistetaan!

Koivun uittopirtti

2 erillistä tilaa. Tunnelmallinen pirtti, johon saa pitkät pöydät tilaisuuksia varten ja "Samperin" virkahuone.

Museo on ainutlaatuinen ympäristö, jossa on kulttuurihistoriallisesti arvokkaita näyttelyesineitä, koneita ja rakennuksia. Voidaksemme tarjota nämä upeat puitteet käyttöösi, meidän on huolehdittava museon turvallisuudesta. Sen vuoksi museolla on aina oltava museon henkilö paikalla tapahtumien aikana. Silloin, kun piha-alueella on avotulia (ulkoroihut, nuotiot), on paikalla oltava jatkuva valvonta.

Pöydät ja tuolit kuuluvat pääsääntöisesti museon kokoelmiin, eikä niitä saa siirtää edes väliaikaisesti. Ahmakuusikon kämpässä on kuitenkin siirrettäviä pöytiä ja tuoleja, joita asiakkaat voivat siirtää myös toiseen tilaan. Siirtely tapahtuu aina valvotusti asiakkaan toimesta.

 

Piha-aluetta voi myös vuokrata. Hinta on museon aukioloaikoina 75€/3h ja muina aikoina 150 €/h. Piha-alueen vuokraan sisältyy wc:n käyttö.

Mikäli tilojen vuokraaminen edellyttää lumien auraamista, aurausmaksu 175 € lisätään vuokrahintaan.

Tulemme mielellämme esittelemään tiloja myös aukioloaikojen ulkopuolella, mikäli esittely museon aukioloaikana ei järjesty. Tällöin veloitamme 50 €/kerta käynnistä.

Yöpyminen museon alueella on kielletty!