top of page

Tule töihin Metsämuseolle! Haemme kesäkaudelle 1.6.-30.9. työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit metsäisestä työympäristöstä, nyt on tilaisuutesi. Tee hakemus ja lähetä se lapinmetsamuseo.pj@gmail.com -osoitteeseen. Tehtävään kuuluu museon avaaminen ja sulkeminen, asiakaspalvelu ja kahvion pyörittäminen, alueen ja kahvion siistinä pitäminen, opastusten ja ryhmävarausten organisointi, tilavaraukset, sekä neuvonta. Arvostamme kielitaitoa ja viestintätaitoja. Sosiaalinen media on toivottavasti sinulle jollakin tapaa tuttu.


Haussa on kaksi henkilöä, joista toinen palkataan kokoaikaiseksi ja toinen osa-aikaiseksi (60%) työntekijäksi. Tehtävä on määräaikainen. Tehtäviin valitaan palkkatukeen oikeutetut henkilöt. Jos et ole varma oikeudestasi, kysy siitä TE-keskukselta.


Kokoaikaisesta työstä maksettava palkka on 1.750 €/kk. Osa-aikaisella 1050 €/kk. Työvuorot ajoittuvat tiistaista sunnuntaihin klo 10.00 ja 18.00 välille.


Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen lähetetään lapinmetsamuseo.pj@gmail.com -osoitteeseen. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt löydetään.

Comments


bottom of page